Golfbuddy

Ben je een meer ervaren golfer en wil je je vaardigheden en techniek verbeteren? Gaby is in te huren als buddy of sparringpartner.

Professionele dienstverlening

Op professionele wijze samen 9 of 18 holes spelen en gelijk daarna de beelden bekijken en bestuderen wat goed is en wat beter kan. Gaby’s vakkennis en ervaring zorgen voor een positieve bijdrage aan de prestaties van iedereen.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten

Gaby als buddy mee, geeft een zakelijke bijeenkomst (B2B) meer karakter. Tevens voor golf-uitdagingen op andere banen en ‘greens’.

9 holes


De Zaanse Golf Club heeft uiteraard een baan met 9 holes en 18 holes. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een andere mooie omgeving? Gaby neemt u graag mee naar andere banen. Waar wilt u naar toe. Bijvoorbeeld Golfclub De Haar in provincie Utrecht, bij Domburg in Zeeland of de Golf & Country Club in Hattem?

18 holes


Gaby neemt u graag mee naar mooi gelegen banen. De Hoge Kleij in Leusden ligt in een prachtige omgeving. De golfbaan in Zandvoort, waar de groten der aarde elkaar regelmatig ontmoeten, heeft 27 holes. Evenals golfclub De Pan in Utrecht, welke één van de oudste in Nederland is. Houdt u van de Noordzeekust. De baan van de Noordwijkse Golfclub biedt prachtig vergezichten.

Zegt u het maar? Waar wilt u met Gaby heen?