Zaanse Golfclub

Zaanse Golflclub

Gaby werkt voornamelijk op de baan van de Zaanse Golf Club. Deze club heeft een prachtig gelegen baan in Wijdewormer. Het ligt nauwelijks vijftien autominuten van Amsterdam. U bent er zo.

De Zaanse beschikt over de mooiste oefen- en lesfaciliteiten. Er is een overdekte en verlichte driving range, negen korte par 3 oefenholes, chipping green, pitch heuvel en een putt green.

Locatie

De 18 holes golfbaan ligt vier meter onder zeeniveau in de droogmakerij Wormer. De holes van de ‘oude negen’, liggen rondom een diep meer, dat is ontstaan na een dijkdoorbraak in 1825. Het meer deed lang dienst als natuurzwembad. De golfbaan is ontworpen door Gerard Jol. Vanaf de ringdijk, kunnen golfers van imposante vergezichten en interessante hoogteverschillen genieten. Hier bevinden zich maar liefst vijf van de afslagplaatsen

.

CLUB

Het sfeervolle clubhuis is het verzamelpunt voor de leden en gasten van de Zaanse Golf Club. Hierin bevindt zich een horeca met een uitstekende menukaart voor lunchen of diner. Het restaurant is telefonisch bereikbaar op: 0299 – 479123.

De Zaanse Golf Club ligt aan de Zuiderweg 68, 1456 NH Wijdewormer. Telefoon: 0299 – 438199